Erdoğan, Mehmetçik'in bayramını kutladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası'nda 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı personeli ile bayramlaşması esnasında telefonla Mehmetçik'e seslendi. 

GÜNDEM 24.05.2020, 14:08 24.05.2020, 14:33
Erdoğan, Mehmetçik'in bayramını kutladı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bugün Akdeniz Kalkanı Harekâtı’nda görev alan TCG Barbaros Fırkateyni'nde incelemelerde bulundu. Daha sonra da Teğmen Ahmet Tor Kışlası'na geçen Bakan Akar ile komutanlar, Zeytin Dalı Harekât bölgesi ve İdlib'deki faaliyetlerde önemli rol oynayan 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı personeli ile bayramlaştı.

O esnada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla Mehmetçik'e seslendi.

Mehmetçik'i başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik eden ve Ramazan Bayramı'nı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Koronavirüs belasından kurtularak nice bayramlara Rabbim bizleri kavuştursun inşallah. Gerek terörle mücadelede gerek Barış Pınarı Harekâtı’nda gerekse Afrin'de, İdlib'de ortaya koyduğunuz kahramanca mücadeleyi asla milletimiz unutmayacaktır. Ben, sizleri gözlerinizden öpüyorum. Bayramınızı tekrar tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki bayramları koronavirüs belasından kurtulmuş olarak kutlamayı Rabbim bizlere nasip etsin diyor, sizleri özellikle selamlıyor, Rabbim güç, kuvvet versin diyorum."

Yorumlar (0)