Erdoğan, Mehmetçik ile bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta Şehit Jandarma Uzman Çavuş Tuncay Arslan Üs Bölgesi'nde görev alan askerlerin bayramını tebrik etti.

GÜNDEM 20.07.2021, 00:57 20.07.2021, 09:14
Erdoğan, Mehmetçik ile bayramlaştı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindeki Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile Şırnak'a geldi.

Cudi Dağı'nda bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Tuncay Arslan Üs Bölgesi'ne geçen Bakan Soylu, burada askerlerle bir araya geldi.

Üs bölgesinde incelemeler yapan Soylu, askerlerle birlikte yemek yedi.

Erdoğan askerlerin bayramını kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşen Soylu gün boyu devam eden temasları ile ilgili bilgi verdi.

Bakan Soylu'nun telefonundan askerlere hitaben konuşan Erdoğan, Kurban Bayramı'nın arifesinde jandarma komandoların şimdiden bayramını kutladığını dile getirdi.

"Rabb'im bizlere inşallah Kurban Bayramı'nı en güzel şekilde kutlamayı nasip etsin. An itibarıyla sizleri Kuzey Kıbrıs'tan arıyorum ve 47'inci yıl dönümünde Kıbrıs'a bugün güzel bir törenle iniş yaptık. Yarın 47'inci yıl dönümünü inşallah kutluyor olacağız. Sizlerin Cudi'deki bu töreniniz, bu bir araya gelişiniz şüphesiz ki oldukça anlamlı, oldukça farklı." sözlerini sarf eden Erdoğan, başta komutanlar olmak üzere tüm askerlere KKTC'den en kalbi sevgilerini, selamlarını gönderdiğini belirtti.



"Terörü tamamen bitirmenin eşiğindeyiz"

Erdoğan, "Rabb'im birliğimizi, beraberliğimizi inşallah daim eylesin ve sizlere güç, kuvvet versin. Bu gidiş, bu duruş inanıyorum ki teröristlerin de ciddi anlamda korkulu rüyası olacaktır. Sizler bu şekilde devam ettikçe inşallah bizler terörü en kısa sürede bitirmenin eşiğine gelmiş bulunuyoruz. Bundan dolayı sizleri kutluyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun, sizlere de sevgilerimi gönderiyorum. Allah nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin." dedi.

Bakan Soylu, "Buradaki kahramanlarımızla birlikte ellerinizden öpüyoruz, hayırlı bayramlar temenni ediyoruz." şeklinde konuştu.

Üs bölgesini ziyarette Şırnak Valisi Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Vali Ali Hamza Pehlivan ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan da hazır bulundu.









Yorumlar (0)