Erdoğan, madalya alan sporcularla buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda madalya alan milli sporcular ile buluştuğu akşam yemeğinde konuştu.

GÜNDEM 23.08.2021, 20:24 24.08.2021, 18:02
Erdoğan, madalya alan sporcularla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda madalya alan milli sporcular ile bir araya geldiği akşam yemeğinde konuştu.


"2023'e giden bu süreçte...."

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Türkiye, toplamda 13 madalya kazanmayı başararak bir rekora imza attı. Madalya alan sporcularımızı, milletim adına kutluyor ve teşekkür ediyorum.

108 sporcumuzun her biri tek tek tebriki hak ediyor. Mücadeleleri ve centilmenlikleriyle kendilerinden söz ettirdiler. Kendilerini her aşamada desteklemeye devam edeceğiz.

Mete'ye farklı bakıyorum. Mete Gazoz tarihi bugünlere taşıyan gencimiz oldu, bir idol oldu.

Tokyo 2020'den edindiğimiz derslerin ışığında Paris 2024 olimpiyatlarına yönelik hazırlıklarımızı da şimdiden başlayacağız. İnşallah Paris'te de Tokyo'da elde ettiğimiz başarı çıtasını çok daha yukarılara taşıyacağız.

Zayıf ve güçlü taraflarımızı analiz edeceğiz. Arzu ettiğimiz seviyeye ulaşamadığımız veyahut ivme kaybettiğimiz branşlara ağırlık vereceğiz.

2023'e giden bu süreçte, özellikle sınırlı varlık gösterdiğimiz spor dallarında Türkiye'yi çok daha iyi bir konuma taşımayı amaçlıyoruz."

Yorumlar (0)