Erdoğan: Kuru sulu fark etmez, sigara içmeyin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde en büyük problemin sigara tüketimi olduğuna dikkat çekerek, "Kuru sulu fark etmez, sigara içmeyin!" çağrısında bulundu. 

GÜNDEM 13.11.2020, 16:15 14.11.2020, 13:30
Erdoğan: Kuru sulu fark etmez, sigara içmeyin!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Kongresi'ne katılım gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecine ilişkin önemli uyarılarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları gerektiğini belirterek, söz konusu süreçte sigaradan da kaçınılması gerektiğini söyledi. 

Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde en büyük problemin sigara tüketimi olduğuna dikkat çekerek, "Kuru sulu fark etmez, sigara içmeyin!" çağrısında bulundu. 

Türkiye'nin dört bir yanında bulunan 83 milyon vatandaşın kalbini kazanana kadar çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Erdoğan, "Sigara içmeyelim!" diye seslendi. 

"Sigara tüketimine ara verin"

Erdoğan, sigara tüketimini yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinin en büyük belası olarak nitelendirirken, vatandaşların kendi sağlıkları için sigara tüketimine mutlaka ara vermeleri gerektiğini söyledi.

"Sigarayı bıraktırdık"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın makamında herkesin tanıdığı bir kişiden sigarayı bırakması için söz aldıklarını aktaran Erdoğan, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'ın da o anlara tanıklık ettiğini söyledi. 

Yorumlar (0)