Erdoğan: İstanbul'u çöp aldık, yine çöp oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediyeciliğini eleştirerek, "zamanında İstanbul'u çöp dağlarıyla aldıklarını, şu an yine aynı sıkıntının yaşandığını" söyledi. 

GÜNDEM 20.08.2020, 15:52 20.08.2020, 15:56
Erdoğan: İstanbul'u çöp aldık, yine çöp oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Partili belediye başkanlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarının herhangi bir ayrım yapmadan vatandaşlara hizmet sunmayı sürdürmelerine yönelik talimat verdi. 

Erdoğan, belediyelerde yapılacak hataların, Türkiye genelinde etkili olabileceğine dikkat çekti. 

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren Erdoğan, Haliç'teki kirliliğe ve çöp sıkıntısına değindi. 

Erdoğan, Haliç'te yaşanan kirliliğe sert tepki göstererek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yüzünden Haliç'in bu hale geldiğini söyledi. 

İstanbul'da yaşanan çöp sıkıntısı nedeniyle eleştirilerine devam eden Erdoğan, "zamanında İstanbul'u çöp dağlarıyla aldıklarını, şu an yine aynı sıkıntının yaşandığını" ifade etti. 

Erdoğan, 1.5 sene önce herhangi bir sıkıntı yaşanmayan ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen kentlerde vatandaşların birçok problem ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek, buralarda otobüs seferlerinin az olması ve suların kesilmesi gibi durumların yaşandığını belirtti.

Hizmet kalitesinde ciddi derecede azalma olduğunu vurgulayan Erdoğan, Cumhuriyet Halk Parti'li (CHP) belediyelerde gerçekleşen işten çıkarmalara da dikkat çekti. 

Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen belediyelerde bazı yetkililerin intikam almaya çalıştıklarını, "ideolojik belediyecilik" anlayışının hâkim olduğunu ve binlerce insanın işten çıkarıldığını ekledi.

Yorumlar (1)