Erdoğan'ın koronavirüs önlemi dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Brüksel ziyareti öncesi kendisini bekleyen heyet ile tokalaşmaması da dikkatlerden kaçmadı. Erdoğan, daha önce yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin yaptığı açıklamada, "Tokalaşmak vesaire bunları bu ara yapmayalım, erteleyelim." demişti.

GÜNDEM 09.03.2020, 16:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 15.00'te özel uçak "TC-TUR" ile  Belçika'nın başkenti Brüksel'e hareket etti. 

Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına tedbir olarak, kendisini bekleyen heyet ile tokalaşmayarak yalnızca el selamı vermesi dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile diğer ilgililer, Atatürk Havalimanı'ndan Erdoğan'ı uğurladı. 

Öte yandan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MİT Başkanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Erdoğan'ın yanında Brüksel'e gitti.

Erdoğan, Brüksel'deki temasları dâhilinde Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) Daimi Temsilciliğinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i kabul edecek. Daha sonra Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ve Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile üçlü görüşmede bir araya gelecek. Erdoğan ile Michel, ortak basın toplantısı gerçekleştirecek. 

Yorumlar (0)