Erdoğan'ın fotoğrafındaki o detay dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kılıç Hava Harekatı'nın başlatılması talimatını Endonezya dönüşünde uçakta verdi. Erdoğan'ın, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a bizzat talimat verdiği görülen fotoğraflardaki bir detay ilgi çekti.

GÜNDEM 21.11.2022, 10:34 Hakan Öksüz
Erdoğan'ın fotoğrafındaki o detay dikkat çekti

Taksim'de meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırı, Türkiye'yi yasa boğdu. Olayın ardından terör inlerine baskınlar yapıldı, operasyonlarda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Başlatılan "Pençe-Kılıç Hava Harekatı" ile birlikte Suriye ile Irak'ın kuzeyindeki terör yuvaları hedef alındı. Teröre karşı başlatılan hava harekatı, uluslararası basında yankı uyandırdı.

Bakan Akar'a bizzat talimat verdi

Pençe-Kılıç Hava Harekâtı'nın başlatılmasıyla ilgili talimat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Endonezya'da gerçekleştirdiği resmi temasların ardından Türkiye'ye dönen Erdoğan, talimatı bizzat Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a iletti. 

Fotoğraflardaki seccade detayı

Erdoğan'ın, Türkiye'ye dönüş yolunda uçakta verdiği talimata ilişkin görüntüler, basında yer aldı. Basına servis edilen görüntülerde bir detay dikkat çekti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a harekat emrini veren Erdoğan'ın arkasındaki seccadeler, sosyal medyada yankı uyandırdı.

Akar: "Hesap sormaya devam edeceğiz"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile kuvvet komutanları, Pençe Kılıç Harekatı'nı Hava Kuvvetleri Harekat Merkezi'nden takip etti. Harekat için düğmeye basan Bakan Akar, hedefleri başarıyla vurduktan sonra geri dönen pilotlar ile telsizden konuştu. Teröristlerin kullandığı sığınakların yok edildiğini vurgulayan Akar, "Hesap sormaya devam edeceğiz." dedi.

Yorumlar (0)