Erdoğan gençlerle buluştu

Erdoğan, "Hiç kimsenin sizinle hedeflerinizin arasına girmesine, sizi ideallerinizden koparmasına izin vermeyin. Muhtelif platformlarından kasıtlı olarak yayılan umutsuzluk dalgalarına hiçbir daim prim vermeyin." dedi.

GÜNDEM 20.05.2023, 22:53 22.05.2023, 09:16
Erdoğan gençlerle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rami Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi.



"Umutsuzluk dalgalarına prim vermeyin"

Burada bir konuşma yapan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Hiç kimsenin sizinle hedeflerinizin arasına girmesine, sizi ideallerinizden koparmasına izin vermeyin. Muhtelif platformlarından kasıtlı olarak yayılan umutsuzluk dalgalarına hiçbir daim prim vermeyin.

Özellikle geçmişinde millete ve ülkeye herhangi bir hayrı olmamış kişilerin sizleri kendi dipsiz karanlıklarına çekme gayretlerine karşı her zaman uyanık olun. Bunlar, siyasi ömürlerini biraz daha uzatmaktan, koltuklarını korumaktan başka hiçbir hedefi olmayan kifayetsiz muhterislerdir.

Eski dönemin o köhne düzenini değiştirerek modern, farklı bir Türkiye'yi inşa etmenin altyapısını oluşturmuş durumdayız. Güçlü, müreffeh ve mutlu yarınlarımızı da Allah'ın izniyle yine sizlerle omuz omuza, el ele inşa edeceğiz.



"28'inde 'bay bay' yapalım"

Millet İttifakı, elbette her şeyi kendi lehine çevirebilmek için ne gibi yalan, yanlış yöntemlere başvurabilir, hep bunların üzerinden oynadı. Anımsayın, 14 Mayıs akşamı 'Biz öndeyiz. Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kazandı.' gibi yalan ve yanlış algı operasyonlarıyla biz çok çok önde olmamıza rağmen onlar bununla milleti aldatmaya ve kendilerine oy verenleri de tatmin etmeye çabaladılar. Ardından ne oldu? Yüzde 5 farkla biz seçimi önde bitirdik.

28'inde, özellikle megakent İstanbul'dan ben şunu beklerim; biliyorsunuz 29 Mayıs İstanbul'un fethinin yıl dönümüdür. Allah'ın izniyle İstanbul çok farklı bir fethe çıkmaya hazır mıdır? Ben an itibarıyla gençlerimizin gözlerinde, 'Evet, bizler hazırız.' diyorsunuz, bunu açık ve net bir şekilde okuyabiliyorum.

Sosyal medyada paylaşılan seçim anketlerini görüyorsunuz. Bu sosyal medya, benim asla inanmadığım bir medya grubudur. Eğer yalan yanlış şeyler arıyorsanız, sosyal medya platformlarına bakın. Halbuki bizler hiç de sosyal medyanın ifade ettiği biçimde bir seçim görmedik. Benim gittiğim kentlerde atmosfer çok çok güzeldi, çok çok farklıydı.

Sizin bir defa AYM'ye (Anayasa Mahkemesi) başörtüsü ile ilgili yaptığınız müracaatlar var. Biz sizlerin hangi noktada olduğunu, karakterinizi A'dan Z'ye kadar biliyoruz. Bu halkı nasıl aldatacaksınız ya? Bu mümkün mü? Bu yüzden eşeği sağlam kazığa bağlayalım, daha sonra Allah'a emanet edelim. Güvenilmez, sabah yalan, akşam yalan. Bunun için 28 Mayıs akşamı 'bay bay Kemal' yapalım."

Yorumlar (0)