Erdoğan, evinin yakınındaki bir marketi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, evinin yakınında bulunan bir marketi ziyaret etti.

GÜNDEM 03.10.2021, 18:23
Erdoğan, evinin yakınındaki bir marketi ziyaret etti

Yaklaşık olarak yarım saat içeride kalan ve kasada nakit ödeme yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurttaşlarla ve çalışanlarla sohbet etti. Cumhurbaşkanı'na eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, alışverişinin akabinde, "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin burada gördüğünüz üzere marketi, çeşitli ürünler noktasında, fiyatlar noktasında, kalite noktasında gayet iyi." sözlerini sarf etti.

"İlk etapta 1000 market açılacak"

Yurttaşların kesesine uygun bir market olduğunu dile getiren Erdoğan, "Elbette bunların hızla çoğaltılması noktasında verdiğimiz talimatlar var. Hızlı bir şekilde, 500 metrekareden olmak kaydıyla ülke genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratli bir şekilde çoğaltacağız. Ve böylece yurttaşlarımıza kaliteli ve ucuz ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da dengelemenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. An itibarıyla da bizzat burada yaptığım alışverişte bunu gördüm. Bundan dolayı da çok mutluyum." şeklinde konuştu.























Yorumlar (0)