Erdoğan duyurdu: Hak sahiplerine ödemeler en kısa sürede başlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvin Arhavi’deki sel felaketine dair hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini, hak sahiplerine ise ödemelerin en kısa zamanda gerçekleştirileceğini ifade etti.

GÜNDEM 23.07.2021, 18:45 23.07.2021, 18:56
Erdoğan duyurdu: Hak sahiplerine ödemeler en kısa sürede başlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, heyelan ve sel felaketinin meydana geldiği Artvin Arhavi ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketine dair hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini ve hak sahiplerine en kısa zamanda ödemelerin gerçekleştirileceğini söyledi.

“Daha da büyük felaketlerin altından kalktık”

Erdoğan, kısa sürede devletin yaraları sarmaya başladığını ifade ederek, “Bu tür olaylar karşısında hükümetimizin bir sıkıntısı yok. Biz daha da büyük felaketlerin altından kalkmayı başardık.” şeklinde konuştu.

“Ödemeler en kısa zamanda gerçekleştirilecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarını sürdürürken, Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını söyleyerek şunları söyledi:

“Felaketin boyutu burada çok ileri düzeyde. Zarar tespit çalışmalarını ekiplerimiz gerçekleştiriyor. Her ne olursa olsun en kısa sürede gereken ödemeleri sizlere yaparak kurtarmanın gayretinde olacağız. Bu tür olaylar karşısında hükümetimizin sıkıntısı yok. Her ne geliyorsa elimizden yapacağız. Esnafımızın sıkıntılarına bir an önce giderip ödemelerini gerçekleştirip onlara ulaştıracağız.

“Artık güçlü bir Türkiye var”

Tabii ki felaket imtihanıdır. Ancak sabretmek de ayrı bir imtihandır. Arhavi de bunu gördük. Felaketler karşısında pes etmiyoruz. Gücümüz ve imkanlarımız var. Eski Türkiye değil artık Türkiye. Şu anda güçlü bir Türkiye var.”

Yorumlar (0)