Erdoğan'dan "Yavuz Bahadıroğlu" taziyesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu için taziye mesajı yayımladı.

GÜNDEM 22.01.2021, 12:36 23.01.2021, 11:53
Erdoğan'dan "Yavuz Bahadıroğlu" taziyesi!

Yavuz Bahadıroğlu mahlasıyla ünlü, tarihçi ve yazar Niyazi Birinci'nin vefatına ilişkin başsağlığı mesajı yayımlayan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Yavuz Bahadıroğlu'nun kaleme aldığı eserleriyle gelecek nesillere gerçek tarihi öğretmeyi ve tarihi sevdirmeyi başaran değerli bir tarihçi ve yazar olduğunu vurgulayarak, vefatından derin üzüntü duyduğunu belirtti.

Yavuz Bahadıroğlu'na Allah'tan rahmet dileyen Recep Tayyip Erdoğan, ailesi ve sevenlerine de başsağlığı dileğini iletti.

Erdoğan paylaşımını "Mekânı cennet olsun." ifadeleriyle bitirdi.

Çok sayıda taziye mesajı yayımlandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yavuz Bahadıroğlu mahlasıyla Niyazi Birinci'nin yazdığı eserlerin pek çok nesile tarih bilincini aşıladığını ve okumayı sevdirdiğini belirterek, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, kendisi için de Allah'tan rahmet diledi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül gibi çok sayıda isim de Yavuz Bahadıroğlu'nun vefatı sebebiyle taziye yayımladı.

Yorumlar (0)