Erdoğan'dan yaralı madencilere ziyaret

Erdoğan, Bartın Amasra'daki maden ocağında yaşanan patlamada yaralanarak, İstanbul'da tedavilerine başlanan maden işçilerinin sağlık durumuna dair, "Buradaki 6 yaralımızdan 5'inin durumu ağır fakat bir tanesinin şuuru açık. Kendisiyle sohbet etme şansı buldum. Diğer yaralıların yanına girmedik, yalnızca dışarıdan izledik. Doktorlarımız bize gerekli bilgileri tüm detaylarıyla verdi." dedi.

GÜNDEM 16.10.2022, 18:40 17.10.2022, 17:33
Erdoğan'dan yaralı madencilere ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın'a bağlı Amasra ilçesindeki maden ocağında yaşanan patlamada yaralanan ve ambulans uçaklarla İstanbul'a getirilerek, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavilerine başlanan maden işçilerini ziyarette bulundu. 

Madencileri tedavi altına alındıkları serviste ziyarette bulunan, sağlık durumlarına dair bilgi alan ve yakınlarıyla da görüşme yapan Erdoğan, ziyaretinin akabinde gazetecilere açıklama yaptı.

"Yapılması gereken her şey yapılıyor"

Erdoğan, şöyle konuştu:

"Buradaki 6 yaralımızdan 5'inin durumu ağır fakat bir tanesinin şuuru açık. Kendisiyle sohbet etme şansı buldum. Diğer yaralıların yanına girmedik, yalnızca dışarıdan izledik. Doktorlarımız bize gerekli bilgileri tüm detaylarıyla verdi. An itibarıyla yapılması gereken her şey yapılıyor. Umudumuzu kaybetmiyoruz. Ameliyata girenlerin hepsi şu anda daha iyi durumdalar. Hepsi için dua ediyoruz. Doktorlarımız her saniye onların yanındalar. Hastanemiz zaten bütün olanaklara sahip. Hasta yakınlarının yeme, içme, barınma gibi ihtiyaçlarını da hastanemiz karşılıyor. Buradaki 6 kardeşimizin sağlığına kavuşması ve bir an evvel Amasra'ya geri dönmeleri için uğraşıyoruz."

Yorumlar (0)