Erdoğan'dan Vefa ekibine yönelik saldırıya tepki: Bedeli ödetilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Van'ın Özalp ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik düzenlenen hain saldırıya tepki göstererek, "Saldırıda şehit olan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanı kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bu hain saldırının da bedeli bu alçaklara ödetilecektir." açıklamasını yaptı. 

GÜNDEM 15.05.2020, 14:41
Erdoğan'dan Vefa ekibine yönelik saldırıya tepki: Bedeli ödetilecek!

Van'ın Özalp ilçesinde dün Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik uzun namlulu silahlarla alçak bir saldırı düzenlenmişti. Saldırı sonucu 2 kişi şehit olmuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan söz konusu saldırıya tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Dün Van’ın Özalp ilçesinde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik hain saldırı, terör örgütünün perdeler arkasına saklanmaya çalışılan menfur yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir."

"Hainliklerine her gün bir başkasını ekleyen, aziz milletimizin tüm değerlerine saldıran; birliğimize, beraberliğimize ve canımıza kast eden teröristlere ve onların destekçilerine karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz."

"Saldırıda şehit olan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanı kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bu hain saldırının da bedeli bu alçaklara ödetilecektir."

Yorumlar (0)