Erdoğan'dan törendekilere uyarı: Kol kola yok, dirsek dirseğe yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ilısu Barajı Enerji Santrali 1. Tribün Devreye Alınma Töreni'nde sosyal mesafe ve maske kuralına uymayan kişilere seslenerek, "Şöyle fiziki mesafeye dikkat ederek, böyle kol kola yok. Dirsek dirseğe yok. Şöyle bir sosyal mesafe yapalım. Çok yakınız, çok yakınız. Maskesi olmayanlara da maske verelim." dedi. 

GÜNDEM 19.05.2020, 17:51 19.05.2020, 18:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ilısu Barajı Enerji Santrali 1. Tribün Devreye Alınma Töreni'ne video konferans yöntemiyle katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı konuşmanın ardından bakan ve yetkililer, elektrik üretimin başlaması için butonun başına geldi.

"Önce tedbiri biz alalım ki milletimizden de tedbiri isteyelim"

Sosyal mesafe ve maske kuralına uymayan kişiler, Erdoğan'ın dikkatinden kaçmadı. 

Erdoğan, "Şöyle fiziki mesafeye dikkat ederek, böyle kol kola yok. Dirsek dirseğe yok. Şöyle bir sosyal mesafe yapalım. Çok yakınız, çok yakınız. Maskesi olmayanlara da maske verelim. Bekir Bey, maskesi olmayan arkadaşlara maske verelim. Önce tedbiri biz alalım ki milletimizden de tedbiri isteyelim. Çok yakınız. Birbirimize çok yakınız. Bu mesafeye dikkat edelim. Maske, mesafe ve temizlik. Bunlar çok önemli." uyarısında bulundu.

Söz konusu uyarının ardından herkes maskelerini taktı, sosyal mesafe kuralına uyacak şekilde durdu ve butona basıldı.

Yorumlar (0)