Erdoğan'dan taziye mesajı

Erdoğan, 96 yaşında hayata gözlerini yuman İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth için taziye mesajı paylaşımında bulundu.

GÜNDEM 08.09.2022, 23:32 10.09.2022, 08:51
Erdoğan'dan taziye mesajı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, 96 yaşında hayata gözlerini yuman İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth için taziye mesajı paylaşımında bulundu. 

Erdoğan, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, "Kraliçe II. Elizabeth'in ölüm haberini bugün büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kraliyet ailesi ile müttefik ve dost Birleşik Krallık halkı ve hükümetine en içten dileklerimle taziyelerimi sunuyorum." dedi.

Fuat Oktay: Vefat haberini teessürle öğrendim

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Elizabeth için bir taziye mesajı yayımladı.

Oktay, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, "Kraliçe Elizabeth'in ölümünü teessürle öğrendim. Kraliyet ailesine, müttefik ve dost Birleşik Krallık halkına en içten taziye temennilerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu: Kıymetli bir devlet insanıydı

Kemal Kılıçdaroğlu, yaşamını yitiren İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth için taziye mesajı paylaştı.

Kılıçdaroğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajında, "Kraliçe Elizabeth'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Hayatının son gününe dek çalışan, dünyadaki nice değişimlere ve tarihi olaya şahit olan kıymetli devlet insanını saygıyla yad ediyor, kraliyet ailesi ile Birleşik Krallık halkına başsağlığı temenni ediyorum." dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bahse konu mesajını İngilizce olarak da paylaştı.

Yorumlar (0)