Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Erdoğan, Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi ile birlikte Mehmetçiğe sürpriz bir ziyarette bulunarak, iftarı terörle mücadele harekatlarında önemli başarılar yakalayan Yüksekova'daki 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda yaptı.

GÜNDEM 13.04.2022, 22:23
Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Akar ile Hakkari'ye bağlı Yüksekova ilçesinde bulunan 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'na geldi.

Terörle mücadele harekatlarında büyük başarılar yakalayan birliğe gelen Erdoğan, iftar için er-erbaş yemekhanesine geçti.

Yemekhanenin girişinde Mehmetçiği selamlayan Erdoğan, okunan duanın akabinde askerlerle birlikte iftarını yaptı.

Yoğun güvenlik önlemleri alındı

Diğer yandan, söz konusu ziyaretin büyük bir hassasiyetle gerçekleştirildiği belirtildi. Erdoğan'ın günlük programında bu ziyaret paylaşılmadı.

Ziyaret esnasında Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı forsu bulunan mont ve üstünde 'Cumhurbaşkanı' yazan bir şapka takması da dikkatlerden kaçmadı.

Esnafı ziyaret etti

İftarın ardından birliğin çalışmalarına dair bilgi alan Erdoğan, Yüksekova'da esnaf ziyareti yaptı.

Yurttaşlar, İpek Yolu Caddesi üzerindeki bir pastaneyi ziyarette bulunan Erdoğan'ı karşılarında gördükleri için büyük bir şaşkınlık yaşadı. Pastanedeki yurttaşlarla sohbet eden Cumhurbaşkanı, 4 aylık olduğu öğrenilen Yağız Efe adlı bebeği de sevdi.

Erdoğan, bir süre pastanede oturdu ve gençlerle sohbet etti.

Yorumlar (0)