Erdoğan'dan partisine mesaj: Seçim günü iş sandıkta biter

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine mesaj vererek "Seçime kadar çalışırız ama unutmayın seçim günü iş sandıkta biter" sözlerini kullandı.

GÜNDEM 30.11.2022, 14:46 30.11.2022, 15:45
Erdoğan'dan partisine mesaj: Seçim günü iş sandıkta biter

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve başta CHP olmak üzere muhalefet partilerini ve Altılı Masa'nın açıkladığı anayasa değişikliği teklifini hedef aldı.

Kılıçdaroğlu'nun "3 Aralık'ı bekleyin" açıklamasına cevap veren Erdoğan, "Bay Kemal, aynı gün biz de Şanlıurfa'dayız. Bizi takip et. Biz Kılıçdaroğlu'nun iddialarına bakarak Gaziantep’te, Konya'da, vizyonlarımızı gösterdik. Togg'a gelmek istediğini söylemiş ben de 'Sanayi ve Teknoloji Bakanımızı da alacaksın' dedim. 'O gelecekse gelmem' dedi. Bunların derdi ülkeyi yönetmek değil, devletin imkanlarını paylaşmak için paravan firmalar kurmak. Bunu size kurdurmayız" dedi.

Zincir marketler: “Kontrolleri sıkılaştıracağız”

Zincir marketlerdeki ürünlerin fiyatlarına yönelik düzenleme yapılacağını söyleyen Erdoğan, basını da hedef alarak "Medya yatıyor, kalkıyor isimleri belli kişileri ekrana çıkararak market de market yaptıkları iş bu. Marketlerle ilgili hem zincir hem de diğer marketlerle ilgili fiyatlar böyle. Arkadaşlarıma Kabine'de söyledim. Ticaret Bakanlığımız başta olmak üzere kontrolleri sıkılaştıracağız. Tüm mesele bu fiyat farklılıklarını gidermenin çözümünü arayacağız. Birçok birimlerde ekonomide farklılıklar mevcut, Fiyat İstikrar Komitesi'ni oluşturarak takibini yapacağız. Zincir marketlerle ilgili kontrolleri sıkılaştıracağız, fiyat farklılıklarına çare bulacağız, takibini yapacağız" açıklamasını yaptı.

“Sandıklara sahip çıkacağız”

Parti teşkilatına sandık mesajı veren Erdoğan, "Yaptıklarımız ve yapacaklarımızla doğru biçimde bilgilendirmediğimiz her kardeşimizin muhalefetin yalanlarına kanacağını unutmayalım. Seçim gününe kadar çalışırız fakat unutmayın seçim günü iş sandıkta biter. AK Parti milletimizin iktidara getirdiği ve her mücadelede yanında olduğu bir partidir. Bizler bu partinin emanetçileriyiz. Hepimiz görevini ne kadar iyi yerine getirebilirse bu emanete layık olduğumuzu gösterebiliriz.

Ülkemizin geçtiği kritik dönem şahsım dahil olmak üzere hepimizin sorumluluğunu artırmaktadır. Genel Merkezimizle, belediye başkanlarımız ve il ve ilçe teşkilatlarımızla hep beraber bir olarak işimize sarılmalıyız.

Seçim gününe kadar defalarca her haneyi ziyaret etmeliyiz. Teşkilatlarımızdan üyelerimize, üyellerimizden vatandaşlarımıza kadar iletişimi canlı tutmalıyız. Seçim günü iş sandıkta biter. Sandıklara hepimiz sahip çıkacağız. Sandıktaki oyunlara karşı dikkatli olacağız. En küçük eksikliğe meydan vermeyeceğiz" sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)