Erdoğan'dan Nobel tepkisi: Vampirler topluluğu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası'nda konuştu. Erdoğan, Nobel ödülüne gösterilen tepkilerle ilgili, "Nobel'in ödülü Handke denilen bu vampir aydınlar grubunun temsilcisine vermesi, bir vampirler topluluğunun oluştuğunu ortaya koymaktadır." açıklamasını yaptı.

GÜNDEM 11.12.2019, 15:08 11.12.2019, 16:16
Erdoğan'dan Nobel tepkisi: Vampirler topluluğu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da gerçekleştirilen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası'nda konuşma yaptı.

Erdoğan, "Bundan sonraki seçimlerde kadınlarımızın daha yüksek oranlarla hem aday listelerinde hem de belediye meclislerinde yer bulabilmesi için çalışacağız." dedi.

Esma astsubayın şehit edilmesi

"Nene Hatun'dan Nezahat Onbaşı'ya, Şerife Bacı'dan Kara Fatma'ya kadar nice kadın kahramanımızın mücadelesi sayesinde istiklalimizi kurtardık." diyen Erdoğan, "Terör örgütü tarafından haince şehit edilen Aybüke öğretmen ve daha yeni defnettiğimiz Esma Astsubay, sınırlarımız içinde ve dışında alçakça katledilen yüzlerce kadın bu mücadelenin günümüzdeki bayraktarlarıdır." açıklamasını yaptı.

"Parlamentonun içerisinde terör örgütlerinin desteğiyle bulunan..."

"Diyarbakır'da, bölücü örgüt tarafından gasbedilen evlatlarını kurtarmak için nöbet tutan annelerin fendi, eli kanlı teröristleri yenmiştir." diyen Erdoğan, "Parlamentonun içerisinde terör örgütlerinin desteğiyle bulunan ve şu anda bizim hanım şehitlerimizi, şehit edilen yavrularımızı görmezlikten gelen bu terör sevicilerini ne ile izah edeceğiz? Adınızın parti olması bunu izah etmez. Er veya geç bunun hesabını sandıklarda göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

"Bu vampir aydınlar grubunun..."

Nobel ödülüne gösterilen tepkilerle ilgili Erdoğan, "Bu onurlu duruşa destek veren tüm siyasi liderlere şahsım, milletim adına teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı.

Erdoğan, "Nobel'in ödülü Handke denilen bu vampir aydınlar grubunun temsilcisine vermesi, bir vampirler topluluğunun oluştuğunu ortaya koymaktadır. Bu verdiğiniz ödül, bir Aziz Sancar hocamıza, bir Orhan Pamuk'a verilmiş ödül değildir. Kimseyi aldatamazsınız ve aldatamayacaksınız." dedi.

Yorumlar (0)