Erdoğan'dan 'Kızılelma' paylaşımı

Bayraktar TB3 SİHA ve Bayraktar Kızılelma önünde hatıra fotoğrafı çektiren Erdoğan, buna dair fotoğrafı kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

GÜNDEM 26.03.2023, 23:09
Erdoğan'dan 'Kızılelma' paylaşımı

Erdoğan, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyarette bulunduğu Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nde Bayraktar TB3 SİHA ve Bayraktar Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı önünde anı fotoğrafı çektirdi.

Baykar tarafından özgün ve milli olarak geliştirilen Bayraktar TB3 SİHA ve Bayraktar Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı önünde anı fotoğrafı çektiren Türkiye Cumhurbaşkanı, buna dair fotoğrafı kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Erdoğan, bahse konu paylaşımında Türk bayrağı emojisine de yer verdi.

İftarını afetzedelerle açtı

Öte yandan, iftarını, Büyükçekmece'de yer alan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurdundaki afetzedelerle açan Erdoğan, burada gerçekleştirdiği konuşmaya, depremlerde vefat edenlere Allah'tan rahmet temenni ederek başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Hedefimiz, bir sene içerisinde altyapısıyla, bütün ticari ve sosyal birimleriyle 319 bin konut, toplamda ise 650 bin konut yaparak afet bölgesini tekrar ayağa kaldırmaktır.

'Türkiye Yüzyılı' diyerek ifade ettiğimiz, milletimizin ve ülkemizin önümüzdeki yüzyıla ilişkin hedeflerimiz, vizyonlarımız, hayallerimiz için önemli bir tercihin arifesindeyiz. Bizi girdiğimiz tüm mücadelelerde yalnız bırakmayan milletimizin bu kez de desteğiyle yanımızda yer alacağına olan inancım tamdır."

Yorumlar (0)