Erdoğan'dan kayyum açıklaması: Seyirci kalmayacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Diyarbakır, Van ve Mardin belediye başkanlarının görevden uzaklaştırmasıyla ilgili, "Milletin parasını dağa gönderenlere seyirci kalmayacağız. Kim terörle el ele olursa milletin verdiği yetkiyi kullanırız." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 23.08.2019, 21:31
Erdoğan'dan kayyum açıklaması: Seyirci kalmayacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, subay ve astsubay mezuniyet töreninde önemli açıklamalar yaptı.

"Gabar'da, Cudi'de bu mücadeleyi sürdüren evlatlarımızı şehadete yürüyen evlatlar olarak görüyorum." diyen Erdoğan, "Terörle mücadelede Irak ve Suriye sınırlarımızda ve ötesinde sürekli operasyonlar yapmak zorunda kaldık." şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Ülkemizin güvenlik öncelikleri neyi gerektiriyorsa milletimizin geleceği için hangi adımı atmamız icap ediyorsa ona göre davrandık, ona göre davranacağız. Eğer S400 almamız gerekiyorsa onun için aldık." dedi.

"PARAYI KANDİL'E GÖNDERENLERE..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç büyükşehir belediyesindeki görevlendirmelere dair, "Bu milletin alın terinden artırarak vermiş olduğu vergilerle kendilerine gelen parayı halka değil Kandil'e gönderenlere, dağa gönderenlere biz seyirci kalamayız ve kalmayacağız. Kim terörle el ele olursa milletin verdiği yetkiyi yasalar içerisinde sonuna kadar koruyacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan ayrıca, "Halka değil de teröristlere hizmet ediyorsa şehit yavrularımızın ailelerini belediyenin önüne koyuyorsa biz de onları kapının önüne koyarız." değerlendirmesini yaptı.
 

Yorumlar (0)