Erdoğan'dan ilk açıklama: Türkiye kazandı

Erdoğan, Kısıklı’daki evinin önünde bekleyen yurttaşlara hitap etti.

GÜNDEM 28.05.2023, 20:34 28.05.2023, 20:53
Erdoğan'dan ilk açıklama: Türkiye kazandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a bağlı Üsküdar ilçesinde yer alan Kısıklı’daki evinin önünde bekleyen yurttaşlara hitap etti. 

"Hiç kimse Türkiye'nin kazanımlarına göz dikemez"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları ise şu şekilde:

"Değerli yol ve dava arkadaşlarım. Hepinizi en kalbi duygularımla, muhabbetle, hürmetle selamlıyorum.

Biz bu kenti çok seviyoruz, bu kente aşığıyız. İstanbul ile yola çıktık, İstanbul ile yolumuza devam ediyoruz. Maşallah, bugün Kısıklı bambaşka. İstanbul bir başka ve Üsküdar bir başka.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turunu vatandaşlarımızın teveccühü ile tamamladık. İki bayramın arasında bizlere bir demokrasi bayramı yaşatan sizlere şükranlarımı sunuyorum. Yaptığı tercihle önümüzdeki beş sene boyunca Türkiye'yi yönetme sorumluluğunu bir defa daha bize tevdi eden vatandaşlarımızın her birine teşekkür ediyorum. Sandığa giderek çocuklarının geleceği için iradesini ortaya koyan bütün milletime teşekkür ediyorum.

14 Mayıs 2023 seçiminin de 28 Mayıs 2023 seçiminin de galibi, 85 milyonun hepsidir. 'Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek.' demiştik. Öyleyse bugün kazanan yalnızca Türkiye'dir.

Hesap uzmanı ya güya bu işleri çok iyi biliyor. Böylece yitirdiği milletvekilleri nedeniyle herhalde CHP, bunun bay bay Bay Kemal'e hesabını tek tek soracaktır.

Seçim neticeleri bir defa daha göstermiştir ki hiç kimse Türkiye'nin kazanımlarına asla göz dikemez."

Yorumlar (0)