Erdoğan'dan "fiyat artıranlara" uyarı: Devam ederseniz...

Cuma namazı çıkışı gündeme dair sorulara yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş fiyat uygulamaları ile ilgili olarak fırsatçıları sert bir şekilde uyardı: "Eğer fiyat artırma sürecini bu şekliyle devam ettirecek olursanız, sizleri çok ağır cezalar bulabilir."

GÜNDEM 29.01.2021, 14:42 30.01.2021, 14:01
Erdoğan'dan "fiyat artıranlara" uyarı: Devam ederseniz...

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kılmak için Kısıklı'daki konutundan ayrılarak Üsküdar'da bulunan Hz. Ali Camisi'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını kıldıktan sonra Hz. Ali Camisi çıkışında gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri vesilesiyle vefat sayılarında yaşanan düşüşün ciddi anlamda kendisini umutlandırdığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Covid-19'un mutasyonu ile ilgili bir takım olumsuz gelişmelerin olduğunu ancak Türkiye'nin Covid-19'un mutasyonunu da aşacağına inandığını ifade etti.

Gıda fiyatlarında artışlar!

Gıda fiyatlarında görülen artışlarla ilgili olarak yöneltilen soruyu da cevaplayan Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşın haksız fiyat artışları karşısında ezilmesine tahammül göstermeyeceklerini kaydederek, artış gerektirecek bir durum yokken fırsatçılık yaparak fiyatları yükseltenlere şu uyarıda bulundu:

"Eğer fiyat artırma sürecini bu şekliyle devam ettirecek olursanız, sizleri çok ağır cezalar bulabilir."

Hayvan Hakları Yasası

Hayvan Hakları Yasası'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ne zaman geleceği ile ilgili soruya ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Takvime göre, her an TBMM'ye gelebilir." cevabını verdi.

Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, ardından Vahdettin Köşkü'ne geçti.

Yorumlar (0)