Erdoğan'dan elektronik sigara açıklaması: Yer istediler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Elektronik sigara üretmek için bizden yer istediler, vermedik, vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 20.10.2019, 17:52 20.10.2019, 18:22
Erdoğan'dan elektronik sigara açıklaması: Yer istediler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "40 yıllık siyasi hayatımızda asla bölgecilik yapmadık. Ne insanlarımız ne şehirlerimiz arasında hiçbir ayırıma gitmedik" diye konuştu.

11. Rize Tanıtım Günleri'nde konuşan Erdoğan, "Ülkemizi, hedefleri ve hayalleriyle muhakkak buluşturacağız. Tarihi şanlı zaferlerle dolu bu necip milleti dünya siyaset sahnesinde asla hayal kırıklığına uğratmayacağız." dedi.

"İnanın bu sigara haramdır"

"Sigara şirketlerinin Türkiye'ye yapacağı yatırımla ilgili, "O yatırımı siz gidin başka bir yerde yapın. İnanın bu (sigara) haramdır, Diyanet İşleri Başkanımız da söyledi, 'haramdır' dedi. Elektronik sigara üretmek için bizden yer istediler, vermedik, vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yakın bir zamanda tek tip paket (sigara) uygulamasına geçileceğini anımsattı.

"Barış Pınarı Harekatı ile ülkemizin tavizsiz duruşunu bir kez daha ortaya koyduk. Türkiye artık 17 yıl öncesinin Türkiye'si değildir" diyen Erdoğan, "Vatanımızın bekası, milletimizin huzuru söz konusu olduğunda kimsenin icazetini arama ihtiyacı hissetmiyoruz. Barış Pınarı Harekatı ile ülkemizin bu tavizsiz duruşunu bir kez daha ortaya koyduk." değerlendirmesini yaptı.

"120 saat bittiği anda..."

YPG/PKK'nın güvenli bölgeden çekilmesi için verilen 120 saati anımsatan Erdoğan, "Buna uyulduğu takdirde ne ala, uyulmadığı takdirde 120 saat bittiği anda tekrar harekatı aynen bırakılan yerden devam ettiririz. Sadece 9 gün içinde bir kısmı üst düzey 765 teröristi etkisiz hale getirerek bin 500 kilometrekarelik alanı örgütün zulmünden kurtardık. Güvenlik bölgesini koruma altına alacağız. Dersimizi çalıştık, planlarımız, projelerimiz tamam. Adımlarımızı buna göre atıyoruz. Terör örgütüyle anlaşmadık, ABD ile anlaştık. Burada birileri saptırma yapıyor, öyle bir şey yok." diye konuştu.

Yorumlar (0)