Erdoğan'dan Deniz Baykal'a teşekkür!

AK Parti grup toplantısında gündeme ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a Libya konusunda verdiği destek nedenhiyle teşekkür etti.

GÜNDEM 14.01.2020, 14:55
Erdoğan'dan Deniz Baykal'a teşekkür!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında gündeme dair değerlendirmeler yaptı.

"Ülkemizin bu dönemde attığı adımlar giriştiği mücadele önümüzdeki yarım asrı hatta bir asrı etkileyecek." diyen Erdoğan, "Bu dönemin en önemli özellilerinden biri de iç ve dış politika ayrımlarının ortadan kalkmasıdır. Her şeyin birbiri etkilediği zaman yaşıyoruz. Türkiye'ye diz çöktürmek için her şeyi denediler ama başaramadılar. Tarihin hiçbir döneminde sömürge, katliam lekesi bulunmayan bir millet olarak bize yakışan tavır neyse onu sergiliyoruz. Biz Suriye'de Libya'da Akdeniz'de macera peşinde değiliz. Suriye ve Libya'da emperyal heveslerimiz yok. Gözümüz petrol ve para hırsıyla kör olmuş değildir." ifadelerini kullandı.

"Onlara devlet adamlığı tavrı için teşekkür ederim"

Erdoğan, "Devlet Bahçeli'ye izlediğimiz politikaya verdiği desteği için teşekkür ediyorum. CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a da Libya ile ilgili gösterdiği devlet adamlığı tavrı için teşekkür ederim.Tarih kimin bu ülke için fedakarlık yaptığını da kimlerin hainlerin yanında durduğunu da yazıyor."

Yorumlar (0)