Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması: Zafere yaklaşıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmede bulunduğunu ve kendisinden müjdeli haberler aldığını belirterek, "Zafere yaklaşıyoruz." dedi.

GÜNDEM 07.11.2020, 16:20 07.11.2020, 16:41
Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması: Zafere yaklaşıyoruz!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş 7'nci Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anadolu topraklarından silinmek istenen Türkiye'nin hem bölgeye hem de dünyaya barış ve istikrar getirmek için mücadele ettiğini söyledi.

"Kişisel çıkarlarını yüce davamızın önüne koyamazlar"

Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) bütün kadrolarının büyük ve güçlü Türkiye için yürütülen mücadelenin lokomotifliğini üstlendiğini belirterek, son iki senedir teşkilatlara yeni isimlerle güç kazandırıldığını kaydetti.  

Hiç kimsenin kişisel çıkarlarını yüce davanın önüne koymasına izin verilmeyeceğine dikkat çeken Erdoğan, yıllardır Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) hizmet veren herkese sahip çıkılacağını ve yola devam edileceğini söyledi. 

"Kahramanmaraş'a millet bahçeleri yapılacak"

Erdoğan, Kahramanmaraş'a toplam 35,5 milyar liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirterek, söz konusu şehir için 4 tane millet bahçesi projesinin bulunduğunu ifade etti.

Terör ile yoğun bir şekilde mücadele edildiğini vurgulayan Erdoğan, söz konusu mücadelenin asker ve polislerle birlikte kazanıldığını aktardı.

"30 senedir uzak kaldıkları topraklara kavuşuyorlar"

Erdoğan, Türkiye'nin, Suriye ve Libya'nın ardından şimdi de Azerbaycan'da var olduğuna dikkat çekerek, bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmede bulunduğunu ve kendisinden müjdeli haberleri aldığını ifade etti.

"Zafere yaklaşıyoruz." diyen Erdoğan, Azerbaycan'ın 30 senedir uzak kaldığı Ermeni işgali altındaki topraklara tekrar kavuştuğunu belirtti. 

"Adaletsiz düzen bozuldu"

Erdoğan, Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği desteğe yönelik eleştiride bulunanlara tepki göstererek, her zaman emperyalistlerin karşısında durulacağına dikkat çekti.

Adalet ve Kalkınma Partisi'ni (AK Parti) mazlumlar ve mağdurların sevdiğini, zalimler ve hainlerin ise düşmanlık beslediğini ifade eden Erdoğan, Türkiye'nin bir asırdır maruz kaldığı adaletsiz düzenin artık bozulduğunu söyledi. 

Yorumlar (0)