Erdoğan: Artık tahammülümüz kalmadı

Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat Kalkanı bölgesinde 2 özel harekat polisinin şehit düştüğü saldırıya değinerek, "Gereken adımları atacağız." dedi.

GÜNDEM 11.10.2021, 19:26 11.10.2021, 20:31
Erdoğan: Artık tahammülümüz kalmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, kabine sonrası açıklamalarda bulundu.


"Artık tahammülümüz kalmadı"

Suriye'de Fırat Kalkanı bölgesindeki zırhlı araçlara yönelik düzenlenen saldırıda görevli 2 özel harekat polisinin şehit düşmesine de değinen Erdoğan, şöyle konuştu:

"Artık tahammülümüz kalmadı. Güvenlik güçlerimize yönelik son saldırı ve topraklarımızı hedef alan tacizler artık bardağı taşırmıştır. En kısa süre içinde gereken adımları atacağız. 

Terör örgütleriyle hudutlarımız içinde yüzleşmek yerine, tehditleri kaynağında imha edecek yeni stratejilere geçiş yaptık. Terör hadiselerinin meydana gelen kentleri de hızla kalkındırdık. İhtiyacımız olan mühimmat ve silahı kendimiz üretmek suretiyle dışa bağımlılıktan kurtulduk. Terör örgütünün para kaynaklarını neredeyse bitirme noktasına geldik. Artık evlatları dağa giden annelerin yürek sızısı yerine evlatlarına kavuşan Diyarbakır annelerinin sevinciyle karşılaşıyoruz. Bu sene ikna yoluyla 153 terör örgütü üyesinin teslim olmasını sağladık. Son 5 senede bu şekilde geri kazandığımız gençlerimizin sayısı 1000'i geride bıraktı."

Yorumlar (0)