Erdoğan açıkladı: Bayram tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatili ile ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada, "16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi gününe dek sürecek." sözlerini sarf etti.

GÜNDEM 12.07.2021, 19:14 12.07.2021, 20:42
Erdoğan açıkladı: Bayram tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatili ile ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada, "16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi gününe dek sürecek." sözlerini sarf etti. 



Erdoğan'dan millete sesleniş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabine toplantısına başkanlık etti. Toplantının tamamlanmasının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesin büyük bir merakla beklediği Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağını açıkladı. 

Kurban Bayramı tatili 9 gün

Konuya ilişkin konuşan Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

"Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak kararlaştırdık. Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına dek tatile kavuşmuş oluyor. Bayram tatili vesilesiyle yola çıkacak olan tüm vatandaşlarımdan trafik kurallarına uymalarını, kazalara karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)