Erdoğan, 6. Anadolu Medya Ödülleri'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6. Anadolu Medya Ödülleri'nde açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 15.09.2021, 20:32 16.09.2021, 12:37
Erdoğan, 6. Anadolu Medya Ödülleri'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6. Anadolu Medya Ödülleri'nde konuştu.


"Anadolu medyası hayati öneme sahip"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Anadolu medyası demokrasinin beslenmesi yönünden hayati bir öneme sahiptir. Sosyal medya gibi doğrunun yalanla karıştığı platformları disiplin altına alacak olan sizin çabalarınızdır. Basınımızın yüz akları tüm değerleri ve milleti aşağılayan mankurtlar değil, millete hizmet etmeyi şeref olarak görenlerdir.

"Tuzakları bozduk"

Darbecilerin yanlarında olanlar mimlenmiştir. Artık ekonomisini, siyasetini, sosyal dinamiklerini istedikleri gibi yönlendiremedikleri bir Türkiye olduğunu çok net gördüler. Darbeler, tek parti faşizmi, ekonomik krizler zorlu mücadelenin farklı dönemdeki tezahürleridir. Mazlumların umudu olan, haksızlara meydan okuyan Türkiye fotoğrafının yükseldiğini gördüler. Her tarafı adeta dökülen bir Türkiye rüyasıyla yanıp tutuşanlar halihazırda mevcut fakat tuzakların tamamını bozduk. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gibi tarihi bir reformu uygulamaya geçirdik.

"Başaramayacaklar"

Türkiye'yi 2023 hedefleri rayında tutarak, enerjimizi ve vaktimizi heba etme girişimlerini boşa çıkardık. 2023, ülkemizin ve Türk halkının tekrar şahlanışının sembolüdür. Bugün, güçlü ve büyük Türkiye'nin inşası yolundaki en önemli durağımız 2023 yılının eşiğindeyiz. Türkiye'yi, küresel sistemin tekrar yapılanmasının dışına itmek için kıvrananların son çaresi 2023'te eski Türkiye'yi tekrar hortlatmaktır. Bunu asla başaramayacaklar."

Yorumlar (0)