Emniyetten Sedat Peker açıklaması

Sedat Peker'in elebaşı olduğu suç örgütü mensupları arasında alacak verecek sebebiyle yaşandığı kaydedilen silahlı kavgada bir kişi yaralandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından olaya ilişkin açıklama yapıldı.

GÜNDEM 14.09.2022, 20:37
Emniyetten Sedat Peker açıklaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, bugün sabah saatlerinde İstanbul Beykoz'da yaşanan silahla yaralama olayına ilişkin emniyet mensupları çalışma başlattı.

Ekipler, kırmızı bültenle aranan Peker'in elebaşılığı olduğu örgütün mensuplarından Ö.Ş.’nin daha evvelden tanıdığı diğer örgüt mensubu Y.G.'yi alacak verecek meselesinden ötürü vurduğunu belirledi.

Kaçan şüpheli şahıs Ö.Ş., İstanbul Sancaktepe’de olayda kullandığı tabancayla birlikte polis ekipleri tarafından yakalandı. Olay esnasında Y.G.’ye ateş ederek kaçan Ö.Ş'ye ateş eden Y.Ş. ve O.Ş. de gözaltına alındı. Bahse konu iki şahsın yanlarındaki silahları da polis tarafından ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Bugün sabahleyin Beykoz'da yaşanan silahla yaralama olayına ilişkin yapılan çalışmalarda, kırmızı bültenle aranan S.P.'nin elebaşı olduğu örgütün mensuplarından Ö.Ş.'nin, daha evvelden tanıdığı bir diğer örgüt mensubu Y.G. isimli kişiyi alacak verecek meselesi sebebiyle vurduğu belirlenmiştir. Ö.Ş., Sancaktepe'de, olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalanmıştır. Olay esnasında Y.G.'ye ateş ederek kaçtığı esnada Ö.Ş.'ye ateş eden Y.Ş. ve O.Ş. adlı şahıslar da silahlarıyla birlikte yakalanmıştır. Soruşturma çok yönlü olarak sürmektedir."

Yorumlar (0)