Emniyet halatı işçiyi hayata bağladı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşanan bir kaza yürekleri ağıza getirdi. Bir site inşaatında işçi olarak çalışan bir kişi dengesini kaybederek aşağı düştü. Emniyet halatı sayesinde hayata tutunmayı başaran işçiyi arkadaşları kurtardı.

GÜNDEM 20.10.2021, 17:12
Emniyet halatı işçiyi hayata bağladı

Alınan bilgiye göre, Cemalpaşa Mahallesi Adalet Caddesi üzerinde devam etmekte olan bir inşaatta bugün yaşanan kaza çok ucuz atlatıldı. İşçi güvenliğinin sağlandığı inşaatta çalışmakta olan işçi aniden dengesini kaybederek düştü. Yere çakılmaktan belindeki emniyet halatı sayesinde kurtulan işçi bir süre apartmanın dördüncü katında asılı olarak kaldı.

Çalışma arkadaşları kurtardı

Kaza geçiren işçi hemen arkadaşlarına seslenerek yardım istedi. O anlar karşıdaki apartmanda yaşayanlar tarafından kayda alındı. İşçinin sesini duyan arkadaşları hemen gelerek onu mahsur kaldığı yerden kurtardı. İşçiler hemen arkadaşlarının emniyet halatını kendilerine doğru çekerek onu pencereye yaklaştırdılar ve kurtardılar.

 Şoka giren işçi, ölümden sadece aldığı basit bir önlemle kurtulmayı başardı. Olayın ardından da bir süre kendine gelemedi.

Yorumlar (0)