Emine Erdoğan, duygusal anlar yaşadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, bugün açılışı yapılan FETÖ'nün (Fetullahçı Terör Örgütü) darbe girişimini özel görsel ve ses efektleri ile anlatan 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'nde duygu dolu anlar yaşadı.

GÜNDEM 16.07.2021, 00:27
Emine Erdoğan, duygusal anlar yaşadı

Eşi Emine Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile müzeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı.

Duygusal anlar yaşandı

'Bir mermi tehdidi', 'Demokrasi nöbetleri', 'En uzun gece', 'İz bırakanlar', 'Karanlığa atılmak', 'Sela', 'Şehitlere saygı' ve 'Türkiye'de ve dünyada darbeler' başlıkları altında yer altına inşa edilmiş olan 8 salonu gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gününün anlatıldığı videoyu seyretti.

Erdoğan ve beraberindekiler, mapping uygulaması ile tank seslerinin ve sonik patlamaların canlandırıldığı koridoru gezdi, selaları kulak verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz 2016'da direnen yurttaşların yaşadıklarının özel bir prodüksiyonla aktarıldığı görüntüleri seyrederken duygusal anlar yaşadı.

Bahçeli ve Erdoğan, demokrasi nöbetlerinin canlandırıldığı salonda yer alan kökleriyle ülkemizin geçmişini, yaprak ve dallarıyla aydınlık geleceğini simgeleyen çınar ağacı önünde fotoğraf çektirdi.







Yorumlar (0)