Eltiler arasında "kim daha güzel" tartışması kanlı bitti!

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde, iki elti arasında yaşanan tartışma kanlı bitti.

GÜNDEM 08.05.2022, 13:39 08.05.2022, 14:08
Eltiler arasında "kim daha güzel" tartışması kanlı bitti!

Önceki gece meydana gelen olay, saat 01.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Sarıyer’de yaşayan Sevtap Gülünbülbülü ile eltisi Ece Erdoğan arasında kıskançlık sebebiyle sürekli tartışma yaşanıyordu. Olay gecesinde aynı evde bir araya gelen iki elti, bir kez daha aynı tartışma sebebiyle birbirine girdi. Öfkesine hâkim olamayan Sevtap Gülünbülbülü önce Ece Erdoğan’ı darp etti, ardından da belinden çıkardığı silahla eltisini hedef aldı. 

Eltisini vuran Sevtap Gülünbülbülü tutuklanarak cezaevine gönderildi

Silahı gören Ece Erdoğan, eltisine engel olmaya çalışırken silah ateşlendi. Çıkan kurşun Ece Erdoğan’ın yanağına isabet etti. Olay sonrası polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunularak yardım istendi. Ameliyata alınan Ece Erdoğan, başarılı bir operasyonla kurşundan kurtuldu. Ece Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Sevtap Gülünbülbülü, adliye sevk edildi. Mahkeme kararı ile tutuklanan zanlı, cezaevine gönderildi. 

“Tanıştığımız ilk günden beri hep beni kıskanıyordu”

Sevtap Gülünbülbülü’nün kendisini sürekli kıskandığını iddia eden Ece Erdoğan, “Tanıştığımız ilk günden beri hep beni kıskanıyordu. Ondan daha güzelim diye, ondan daha güzel giyiniyorum diye hep benimle tartışmaya girerdi. Tartıştığımız son gece de bana hakaretler ederek silah doğrulttu. Ben engellemeye çalışırken silahı ateşledi. Ondan daha güzelim diye beni vurdu. Kurşunun yanağıma saplandığını söylediler. Çok şükür ameliyatla kurşundan kurtuldum” şeklinde konuştu.  

Sevtap Gülünbülbülü de Ece Erdoğan’ın kendisini kıskandığını iddia etti

Ece Erdoğan’ı vuran Sevtap Gülünbülbülü’nün ise olaydan sonra bir süre kaçtığı ve Kağıthane’de oturan bir arkadaşının evinde yakalandığı ortaya çıktı. Sevtap Gülünbülbülü’nün olay hakkında verdiği ifadede, “Kendisi hep beni kıskanıyordu. Beni hiç çekemiyordu. Bu tavırları yüzünden hep birbirimizle tartışma yaşardık” dediği öğrenildi. 

Yorumlar (0)