Elon Musk ölümü hakkında konuştu: Gizemli bir şekilde ölürsem…

Yaptığı her açıklamayla gündeme gelen Elon Musk Twitter hesabı üzerinden ölümü hakkında bir paylaşımda bulundu. Başarılı girişimci paylaşımında “Gizemli bir şekilde ölürsem, sizi tanımak güzeldi” sözlerini paylaştı. Musk’ın bu paylaşımı kimileri tarafından ciddiye alınsa da bazı takipçileri sadece şaka yaptığını ifade etti.

GÜNDEM 10.05.2022, 13:45 11.05.2022, 09:25
Elon Musk ölümü hakkında konuştu: Gizemli bir şekilde ölürsem…

Yaptığı her açıklama ile gündeme oturan ve profesyonel hayatında hayata geçirdiği ilginç projelerle de sık sık gündeme gelen Elon Musk Twitter hesabı üzerinden ilginç bir paylaşımda daha bulundu. Kendi ölümü hakkında konuşan Elon Musk’ın yaptığı paylaşım yüz binlerce kullanıcı tarafından etkileşim aldı. Başarılı girişimci Twitter hesabı üzerinden “Gizemli bir şekilde ölürsem, sizi tanımak güzeldi.” Paylaşımında bulundu. Bununla birlikte Elon Musk neden böyle bir paylaşım yaptığına dair herhangi bir açıklamada da bulunmadı. Yapılan tahminlerde ise Ukrayna ve Rusya savaşı hakkında sık sık yorumlarda bulunan Elon Musk’ın ölüm tehditleri almış olabileceği ve bu paylaşımı da bu nedenle yapmış olabileceği yer alıyor.

Annesi komik olmadığını söyledi

Ancak başarılı girişimcinin yapmış olduğu bu paylaşım annesi Maye Musk’ın canını sıkmış gibi duruyor. Oğlunun gönderisine yanıt veren anne Musk bunun hiç komik olmadığını dile getirdi. Bu paylaşıma bir karşılık veren Elon Musk ise hayatta kalmak için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Kimileri ciddiye aldı kimileri ise şaka olarak gördü

Elon Musk’ın ölümü ile ilgili yaptığı bu paylaşımın ardından takipçileri bu paylaşıma yorumlar atarak gündemde en üst sıralara kadar taşımayı başardılar. Kimileri bu paylaşımın Elon Musk’ın şakalarından biri olduğunu söylerken kimileri ise paylaşımı oldukça ciddiye aldı. Böyle bir durumun gerçekleşmemesini isteyen Elon Musk destekçilerinin sayısı da bir hayli fazlaydı.

Yorumlar (0)