El Salvador Başkanı Bukele’den bir Türkçe espri daha

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Türkiye’ye gelen El Salvador Devlet Başkanı Bukele, attığı Türkçe tweetler ile Türk takipçilerini güldürmeyi başardı. Bukele, bir televizyon programına katılan vatandaşın söylediği “Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak’tan selamlar.” sözünü ülkesine uyarladı. Ardından ikinci esprisini ise "Türkçe dersinde sözlüye kalkınca ben" şeklinde yaptı. Bukele’nin paylaşımı Türk vatandaşlar tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. 

GÜNDEM 21.01.2022, 12:11 22.01.2022, 13:12
El Salvador Başkanı Bukele’den bir Türkçe espri daha

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Türkiye’ye geldi. Daha ülkeye giriş yapmadan Türkçe paylaşımlar yapmaya başlayan Bukele, Türk halkı tarafından kısa sürede sevildi. Kendisini El Salvador’un CEO’su ilan eden Devlet Başkanı, spor kıyafetlerle ülkeye giriş yaparak basının gündemine oturmuştu.  



Üstünü değiştirip tören alayının karşısına çıktı 

Resmi kıyafetini giyerek tören alayının karşısına çıkan Bukele, o anları da “Türkçe dersinde sözlüye kalkınca ben” notuyla paylaştı. Sonrasında spor kıyafetleriyle çekildiği fotoğrafını paylaşan Bukele, “Öncelikle Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar” notunu düştü. Bu tarz paylaşımlar yapması hem Bukele’ye hem de El Salvador’a olan samimiyeti artırırken Devlet Başkanı’nın Türkiye esprilerine bu derece hakim olması da dikkatlerden kaçmadı. 



Yorumlar (0)