Ekrem İmamoğlu'ndan 'Telegram' çağrısı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da Telegram'a katıldığını duyurdu. İmamoğlu, "Eğer siz de Telegram uygulamasını indirdiyseniz, kanalıma katılabilirsiniz." dedi.

GÜNDEM 10.01.2021, 22:32
Ekrem İmamoğlu'ndan 'Telegram' çağrısı

WhatsApp, kullanıcılarına son günlerde yeni gizlilik sözleşmesini onaylamalarını, aksi halde uygulamayı akıllı telefonlarından kaldırmaları yönünde bir uyarı mesajı gönderiyor. 

Bir anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yeni sözleşmeyi ve kişisel veri paylaşımı yönetmeliğini 8 Şubat tarihine kadar onaylamayanların telefonlarında uygulamanın kullanılamayacağı uyarısında bulunuyor. 

Söz konusu durum hem ülkemizde hem de dünyanın birçok yerindeki kullanıcıların WhatsApp uygulamasını telefonlarından kaldırma kampanyasına katılmalarına sebep oldu.

Facebook ve Facebook'a bağlı platformların telefon numaraları ve lokasyon (konum) bilgileri de dahil olmak kaydıyla, kullanıcı verilerini kullanmasına onay verilmesini talep etmesinin ardından büyük kitleler halinde Telegram'a geçiş yapan sosyal medya kullanıcılarının arasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

İmamoğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden, Telegram kanalına katılım için davette bulundu.

İmamoğlu, söz konusu paylaşımında, "Şu sıralar çok sayıda kişiye '... Telegram'a katıldı.' şeklinde bildirim geliyor. Eğer siz de Telegram uygulamasını indirdiyseniz, kanalıma katılabilirsiniz. Şehrimiz ile ilgili bilgilendirmeleri ve gelişmeleri buradan da takip edebilirsiniz." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)