Ekrem İmamoğlu'ndan seçim değerlendirmesi: Yeniden başlıyor

Seçimin ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kimse kaygılanmasın. Her şey yeniden başlayacak. Değişmeyen bir tek şey varsa o da değişimdir." dedi.

GÜNDEM 29.05.2023, 11:57 30.05.2023, 09:10
Ekrem İmamoğlu'ndan seçim değerlendirmesi: Yeniden başlıyor

Dün gerçekleştirilen seçimin ardından paylaşımda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Hiç kimse endişelenmesin. Her şey yeniden başlıyor. Değişmeyen tek şey değişimdir. Benzer şeyler yaparak farklı sonuçlar almayı beklemeyeceğiz" ifadesinde bulundu.

“Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk, tıpkı Fatih Sultan Mehmet gibi..."

Sosyal medya hesabından seçim sonrasında dair değerlendirmede bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “28 Mayıs seçimleri neticelendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözüyle hareket eden bir siyasetçi olarak verilerin hayırlar getirmesini diliyorum. Türkiye'nin sorunlarını çözmeye ve hızla normalleşmesine ihtiyacı vardır. Hiçbir şekilde tedirginliğe kapılmayın, umutsuz olmayın. Biz az bir süre içerisinde çok büyük işler gerçekleştirmiş bir milletiz. 5 sene öncesinde de bu şekilde bir hayal kırıklığı meydana gelmişti ancak yerel seçimlerde çok güzel sonuçlar elde etmiştik" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden İmamoğlu, " Hiç kimse endişelenmesin. Her şey yeniden başlıyor. Değişmeyen tek şey değişimdir. Benzer şeyler yaparak farklı sonuçlar almayı beklemeyeceğiz. Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk, tıpkı Fatih Sultan Mehmet gibi..." ifadesinde bulundu.

Yorumlar (0)