Ekrem İmamoğlu: Lütfen evde kalmayı sürdürelim, veriler bize bunu gösteriyor

İBB Başkanı İmamoğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden İstanbulluları uyaran bir açıklamada bulundu. COVID-19 verilerine vurgu yapan İmamoğlu, "Lütfen evde kalmayı sürdürelim, veriler bize bunu gösteriyor." dedi.

GÜNDEM 07.03.2021, 19:12 08.03.2021, 14:34
Ekrem İmamoğlu: Lütfen evde kalmayı sürdürelim, veriler bize bunu gösteriyor

İBB (İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı) Ekrem İmamoğlu, kişisel Twitter hesabı üzerinden videolu bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu, söz konusu paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

"Tüm İstanbullu vatandaşlara, bu kentin belediye başkanı olarak uyarımdır;

Tedbirlerin esnetilmiş olması, hiçbir şekilde rehavete sebep olmamalı, herkes tedbirlere ve uyarlara harfiyen uymalıdır. Salgın güç kaybetmedi. Lütfen evde kalmayı sürdürelim, veriler bize bunu gösteriyor."
 

Bakan Selçuk'a mesaj

Ekrem İmamoğlu ,Twitter'dan yaptığı bir diğer paylaşımda, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Milli Eğitim Bakanlığı'na bir mesaj iletti. İmamoğlu, bahse konu mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Gençlerimizden çok sayıda mesaj alıyorum...

Yüz yüze eğitim-öğretim henüz başlamamışken; yüz yüze sınav dayatmasından şikayet ediyorlar. Salgının yanı sıra, eğitimde eşitsizlikten endişeliler. Gençler, MEB'in bu kararı bir kez daha gözden geçirmesini istiyor."



 

Yorumlar (0)