Ekmek teknesini çalanlara gözyaşlarıyla seslendi: 3 gündür uyuyamıyorum

Eskişehir’de, geçimini hurda toplayarak sağlayan Zeliha Akbulut, üç tekerlekli motosikletinin çalınmasından sonra hırsızlara seslenerek, “Paramı çöpten kazanıyorum, zor koşullarda çalışıyorum. 3 gündür uyuyamıyorum. Allah rızası için motorumu geri getirsinler” sözlerini kullandı.

GÜNDEM 17.01.2022, 16:43 18.01.2022, 13:00
Ekmek teknesini çalanlara gözyaşlarıyla seslendi: 3 gündür uyuyamıyorum

İddiaya göre olay, 13 Ocak gecesin saat 00:35'te yaşandı. Eskibağlar Mahallesi Kumlubel Sokak'ta park halindeki ve Zeliha Akbulut'a ait olduğu belirtilen üç tekerlekli motosiklet, kimliği belirlenemeyen bir şüpheli tarafından çalındı. Motosikletini sabah saatlerinde yerinde bulamayan Akbulut, hemen olayı polis ekiplerine ihbar etti. Hırsızlık anları ise sokaktaki güvenlik kameralarınca kaydedildi.

“Motoru, geri ödemem koşuluyla patronum almıştı”

Motosikleti çalınan Zeliha Akbulut, geçimini sağlamak için bina temizliğinin haricinde hurda topladığını ifade etti. Patronunun, geri ödemek kaydıyla kendisine bu motosikleti almasında destek olduğunu belirten Akbulut, “Bu motoru bana patronum aldı. Belli bir bölümünü ben, yarısından fazlasını da patronum, ona geri ödemem şartıyla aldı. Kolum rahatsızdı ve fren olmadığı için ben motoru kullanamıyordum. Hep buraya park ediyorduk. Depom burada, çevrede kameralar var ve burası güvenli diye motoru arkadaşım buraya koymuş. Gitti motor, çalındı, yok. Sabah geldim, bir baktım motor yerinde yok. Arkadaşları aradım onlar mı aldı acaba diye, ardından aklıma geldi motorun ruhsatı ve anahtarları bende. Ardından karakola gittim, başvurdum.” açıklamasını yaptı. 

“Allah rızası için geri getirin”

Yaşadığı talihsizlik sebebiyle gözyaşlarını tutamayan Akbulut, motosikletini çalan kişilere seslendi. Zor şartlarda geçimini sağladığını ve motosikleti çalındığından bu yana uyuyamadığını belirten Akbulut, “Lütfen, motorumu kim aldıysa, Allah rızası için bana getirsin. Ben zor koşullarda para kazanıyorum. Lütfen motorumu geri istiyorum. Motorumu geri versinler, benim ödeyebilecek durumum yok. Motorum olmazsa onun parasını asla ödeyemem. Allah rızası için geri getirsinler motorumu bana. Beni çok zor durumda bıraktılar, üç gündür uyumuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)