Ekmeğin içinden çıkan şey, 'pes artık' dedirtti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bakkaldan almış olduğu ekmeği yemek için böldüğü esnada içinden 2 cm uzunluğa sahip bir vida çıktığını fark eden vatandaş, şoke oldu. Firma yetkililerini arayan vatandaşın, yetkililerden aldığı ‘Uğraşacak zamanım yok’ yanıtı ise dikkat çekti.

GÜNDEM 28.12.2021, 17:13 29.12.2021, 09:15
Ekmeğin içinden çıkan şey, 'pes artık' dedirtti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde ikamet eden Bilal Türkaslan isimli vatandaş, evinin yakınında bulunan bir bakkaldan ekmek aldı.

Ekmeğin içinden vida çıktı

Ailesiyle beraber akşam yemeği için sofraya oturan Türkaslan, böldüğü ekmeğin içinden 2 santimetrelik vidanın çıktığını görünce, neye uğradığını şaşırdı.

Son anda vidayı yutmaktan kurtulan Türkaslan, ekmeği yanına alarak hemen bakkala koştu. Ekmeği dağıtan şirketi öğrenen Türkaslan, insan sağlığı için dikkatli olmalarını, yetkililere anlatmak istedi. Şirket yetkilisinden “Uğraşacak zamanım yok” yanıtını alan Türkaslan, olaya dikkat çekebilmek adına hem yetkili mercilere başvurdu hem de problemi daha iyi aktarabilmek için ekmeği evde saklamaya başladı.

Sağlığına bir zarar gelmediği için şükrettiğini söyleyen Bilal Türkaslan, hatayı yapan şirketin, 11 şubesi bulunan ve Denizli'nin en önemli ekmek üreticilerinden olduğunu ifade etti.

Şirketin, sorumsuz bir biçimde konuya yaklaşmasının kendisini biraz daha üzdüğünü belirten Türkaslan, “Ekmeğimi aldıktan sonra yemek için ailemle birlikte sofraya oturdum. Ekmeğin içinden bir vida çıktı. Daha sonra bakkala gidip ekmeği gösterdim. Durumu bakkal da onayladı ve o ekmeği kimden aldığını sordum. Denizli’de 11 şubesi bulunan ekmek şirketi çıktı. Müdürün numarasını aldım ve durumu anlatmak için aradım. Müdür ise 'Uğraşamam' dedi. Daha sonra 'Durumunun ciddiyeti bilmiyorsun herhalde’ dedim. 5 dakika sonra tekrar beni arayarak fırının sahibiyle birlitke yanıma geleceğini aktardı.” sözlerini kullandı.

“3-5 bin lira verelim, 2 yıllık ekmeğini alalım bu olayı kapat”

Şirket yetkililerinin, şikayetten vazgeçmesi yönünde kendisine para teklifinde bulunduğunu öne süren Bilal Türkaslan, paranın, okul çocuklarına harcanmasını söylediğini fakat bu teklifinin kabul edilmediğini kaydetti ve şunları söyledi:

“Bana, '2 senelik ekmeğini alıp, 3-5 bin lira para verelim ve bu meseleyi kapat' dediler. ‘Bu saatten itibaren sizin ekmeğiniz kursağıma girmez' diye cevap verdim. Onlara oturduğum mahalleyi ve o mahallede 2 okul olduğunu aktardım. Kış döneminde ayakkabısı, ceketi olmayan yoksul çocukların ihtiyaçlarını karşılamalarını ilettim.”

Yorumlar (0)