Ekiplere su taşıyan 25 yaşındaki genç canından oldu: Son görüntüleri yürekleri yaktı

Marmaris’te yaşanan orman yangınını söndürme çalışmalarına destek veren Şahin Akdemir’in, yaşamını yitirmeden önce yangında çektiği son görüntüler ortaya çıktı. Gönüllü olarak yangın söndürme çalışmalarına destek veren Şahin'in personele su taşıdığını anlattığı görüntüler görenleri duygulandırdı. 

GÜNDEM 30.07.2021, 11:03
Ekiplere su taşıyan 25 yaşındaki genç canından oldu: Son görüntüleri yürekleri yaktı

Marmaris’te dün öğlen saatlerinde meydana gelen ve aniden büyüyen yangını söndürme çalışmaları sürerken, yangına müdahale eden personele gönüllü olarak destek vermeye çalışan 25 yaşındaki Şahin Akdemir’in dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Personele yardım etmek isterken hayatını kaybetti

Cansız bedeni Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Akdemir’in, Köyceğizli olduğu, bir süredir Ortaca ilçesinde yaşadığı ve Marmaris’te turizm sektöründe çalıştığı belirtildi.. 25 yaşındaki genç Akdemir’in, ortaya çıkan yangına müdahale etmek için dün bölgeye motosikleti ile gittiği ve gönüllü olarak yangın söndürme çalışmasında ekiplere destek verdiği aktarıldı. Yaşamını yitiren Şahin Akdemir’in 1 ay önce meydana gelen yangında da gönüllü olarak personele su taşıdığı ortaya çıktı. 

“Su taşımaya devam, yangıncılara su taşıyacağız”

Öte yandan sosyal medya hesabından dün yangın söndürme çalışmalarına giderken bir paylaşım yaptığı ortaya çıkan Şahin Akdemir’i, motosikleti ile yangına gidişini yayınladığı görüldü. Akdemir bu görüntülerde, “Su taşımaya devam, yine yangıncılara su taşıyacağız. Allah hayırlarımızı kabul etsin” sözlerini kullandığı duyuluyor. Bir diğer paylaşımda ise yüzündeki duman lekeleri görünen Şahin Akdemir, “Yangın devam ediyor biz hâlâ su taşıyoruz” konuşmaları duyuluyor.

Yorumlar (0)