EGM’den maaş promosyonu açıklaması! Rakam belli oldu

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü, birçok polisin yakından takip ettiği maaş promosyonu ile ilgili rakamı açıkladı.

GÜNDEM 28.09.2022, 15:36 29.09.2022, 09:54
EGM’den maaş promosyonu açıklaması! Rakam belli oldu

Polis memurlarının yakından takip ettiği ve uzun süredir gündemde olan maaş promosyonları ile ilgili bir gelişme yaşandı. Resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşım yapan Emniyet Genel Müdürlüğü, beklenen rakamları duyurdu. Vakıfbank ile gerçekleştirilen protokole göre, her polise bir defa ve nakit şekilde 27 bin lira ödeme sağlanacak.

Polis maaş promosyonu ne kadar oldu?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen açıklama ise şu şekilde, “Gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda protokolde güncellemeye gidilmiştir. Yeni promosyon anlaşmasının süresi 3 sene şeklinde belirlenmiş ve bir defada, eşit ve peşin şekilde herhangi bir kesinti olmaksızın her personele adına 27 bin lira olarak verilmesi karara bağlanmıştır. Yapılan anlaşma 1 Kasım 2022 günü yürürlüğe alınacaktır. Bunun yanı sıra Vakıfbank ile daha öncesinde gerçekleştirilen süresi henüz bitmemiş olan promosyon anlaşmaları da iptal edilerek yeni anlaşmaların ise sözleşmelerin tamamlanma gününde söz konusu yeni protokole içerisine alınacaktır.” 

Yorumlar (0)