Eğlence mekânlarına baskında onlarca kişiye ceza kesildi

Ataşehir’de yasakları delen eğlence mekânlarına yönelik gerçekleştirilen baskınlarda onlarca kişiye ceza kesildi.

GÜNDEM 10.04.2021, 16:15 11.04.2021, 12:11
Eğlence mekânlarına baskında onlarca kişiye ceza kesildi

İstanbul Ataşehir’deki Ferhatpaşa Mahallesi Dursunbey Caddesinde bulunan eğlence mekânlarına yönelik polis ekipleri yasaklara uyulmadığı yönündeki ihbarları değerlendirerek basın düzenlendi.

Saklanmaya çalıştılar

Sokağa çıkma yasaklarına uymayarak eğlence mekânlarına giden kişiler, ceza yememek için yapılan baskın sırasında mekânlardaki gizli alanlara saklanmaya çalıştı.

Yapılan baskınlar sırasında görüntülenmek istemeyen kişiler, görüntü alınmasına sözlü tepkide bulunurken polis ekipleri mekanda bulunan 45 kişiye toplamda 143 bin 100 TL para cezası kesti.

Bir süre kapıları açmadılar

Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kısıtlamaları ihlal eden işyerlerine ve kişilere yönelik denetimleri kapsamında ilçedeki faaliyette bulunduğu tespit edilen bazı eğlence işletmelerine baskında bulundu.

Baskının yapıldığı işletmelerin önüne giden polis ekipleri kapıların açılmaması üzerine başka yollardan kaçanların olmaması için çevreyi çembere aldı. Bir süre sonra kapıların açılmasıyla içeriye giren ekipler kısıtlamaları ihlal ederek eğlenen 45 kişiyi yakaladı. Ekiplerin içeriye girdiğini gören mekândaki kişiler sağa sola kaçışarak ceza yememek ve görüntülenmemek için sağa sola kaçıştı. Daha sonra içeride arama yapan ekipler çatı katına saklanmış 1’i erkek 5 kişiyi daha yakaladı. 

İçeridekilere toplamda 143 bin 100 TL para cezası uygulanırken sorgulama sırasında 1 kişinin ise arananlar listesinde olduğu tespit edildi.

Yorumlar (0)