Edirne'de faciaya ramak kaldı: 1 ölü

Edirne’de bir kamyonet yanıcı madde yüklü tankere çarptı. Tankerin yanıcı madde yüklü bölümünün zarar görmemesi daha büyük bir faciayı önlerken, kamyonet sürücüsü yaşamını yitirdi.

GÜNDEM 28.11.2019, 07:26
Edirne'de faciaya ramak kaldı: 1 ölü

Kapıkule yolunda kontrolden çıkan Pavel Vasilev Pehlivanov’un idaresindeki CB 6833 BT plakalı kamyonet, yurt dışına çıkmak için sırada bekleyen 41 YA 889 plakalı yanıcı madde yüklü tankere hızlı bir şekilde arkadan çarptı.

Çevredekiler meydana gelen trafik kazasını 155 polise bildirdi. Emniyet birimlerinin irtifbat kurduğu 110 Edirne Belediyesi İtfaiyesi ile 112 acil sağlık ve 156 jandarma ekipleri olay yerine geldi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu, kamyonette sıkışan sürücü Pavel Vasilev Pehlivanov, sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Ambulansla Edirne Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Bulgaristan uyruklu sürücü Pavel Vasilev Pehlivanov, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İtfaiye ekipleri olası bir facia yaşanmaması için ayrıca tanker etrafından önce önlem aldı ardından tankerde sızıntı olup olmadığını kontrol etti.

Trafik kazasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)