Düzce'de korona şüphelisi kızını hastaneden kaçırdı!

Düzce'de koronavirüs belirtisi görülen kızını hastaneden kaçıran baba ile polis arasında kovalamaca yaşandı.

GÜNDEM 15.03.2020, 14:56
Düzce'de korona şüphelisi kızını hastaneden kaçırdı!

Almanya’dan 12 gün önce Düzce ilinin Gölyaka ilçesine dönen ailenin 5 yaşındaki kızları Ş.F., ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastanede, yeni tip koronavirüs (Covid-19) şüphesi ile başka bir hastaneye sevk edileceği sırada babası Ü.F. tarafından kaçırıldı. Polis, kovalamaca yaşadığı babanın otomobili durdurup, küçük kızın hastaneye götürülmesini sağladı.

Edinilen bilgilere göre, Almanya’dan 12 gün önce Türkiye’ye gelen ailenin 5 yaşındaki kızları Ş.F.'de, gece saatlerinde ateş ve boğaz ağrısı şikayetleri görülmeye başlandı. Ş.F., babası Ü.F. tarafından Gölyaka Entegre Hastanesi acil servisine götürüldü. Ş.F. buradaki müdahalenin ardından da Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

Otomobil ile kovalamaca

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapılan ilk tetkiklerin ardından Ş.F.'nin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) şüphesi ile gözlem altında tutulması için Atatürk Devlet Hastanesi’ne gönderilmesine karar verildi.

Fakat Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin bu kararını öğrenen baba Ü.F., kızını alarak hastaneden kaçtı.

Hastane yetkilileri durumu polise haber verdi. Polis ekipleri ise baba Ü.F. ve kızı Ş.F.'nin içinde bulunduğu otomobili, Yığılca sapağı mevkisinde yakaladı. 5 yaşındaki Ş.F., ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülerek müşahede altına alındı.

Emniyette ifadesinde bir anlık panikle böyle bir şey yaptığını söyleyen baba Ü.F., serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)