Duvara çarpan alkollü sürücünün nezaketli tavrı: Özür üstüne özür diledi

Antalya’da, 2022’nin ilk saatlerinde alkollü bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine, aracıyla bir sitenin bahçesinin duvarına çarptı. Kazada kimse yaralanmazken, duvarda maddi hasar meydana geldi. Polis denetiminde 3.01 alkollü çıktığı belirlenen sürücü, özür üstüne özür dileyerek, “Alkol aldığım sürece bütün hataları kabul ediyorum” sözlerini kullandı.  

GÜNDEM 01.01.2022, 12:23 02.01.2022, 13:59
Duvara çarpan alkollü sürücünün nezaketli tavrı: Özür üstüne özür diledi

Söz konusu kaza, dün 00.45 sıralarında Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. İddiay göre, direksiyon hakimiyetini yitiren D.A. isimli sürücünün kullandığı otomobil, ilk başta kaldırıma daha sonra bir sitenin duvarına çarptı. 

Yaralanan olmadı

Sürücü D.A. kazayı yaralanmadan atlatırken, duvarda maddi hasar meydana geldi. Kazayı fark edenlerin haber vermesi sonrası polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kontroller sonucunda D.A. isimli sürücünün 3.01 promil alkollü olduğu belirlendi.

Özür üstüne özür 

Bu davranışının bir hata olduğunu aktaran D.A. gazetecilere kullandığı ifadelerde, “Alkollüyüm, kabul ediyorum. Olması gerekenin üzerinde alkollüyüm. Benim hatam ve çok çok çok özür diliyorum. Ben duvara çarpmadım. Her ne yaşandıysa, benim hatam. Alkol aldığım sürece bütün hataları kabul ediyorum. Bir daha kesinlikle olmayacak, çok özür diliyorum. Ehliyetimi zaten teslim ediyorum. Hata yaptım, olmaması lazımdı, gerçekten çok özür diliyorum” sözlerini kullandı.

Öte yandan araç sürücüsüne 1825 TL para cezası verilirken, ehliyetine ise 6 ay boyunca el konuldu. 

Yorumlar (0)