Düşman hedefleri "temsili" vuruldu! Şimdilik...

Türkiye ve Azerbaycan'ın ortak askerî tatbikatından ikinci bölümü olan TurAz Kartalı Tatbikatı'nda temsili düşman hedefleri vuruldu.

GÜNDEM 05.08.2020, 15:52
Düşman hedefleri "temsili" vuruldu! Şimdilik...

Ermenistan'ın Azerbaycan ordusuna ait mevzilere saldırı düzenlemesinin ardından bir mesaj olarak başlatılan ve Azerbaycan'da devam eden ortak askerî tatbikat planlandığı gibi sürüyor.

Türkiye ile Azerbaycan hava kuvvetleri ile kara kuvvetlerinin Azerbaycan'da başlattığı geniş kapsamlı ortak askeri tatbikat çerçevesinde tank ve zırhlı araçlarla "temsili düşman" hedeflerine operasyon gerçekleştirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, TurAz Kartalı Tatbikatı çerçevesinde tank ve zırhlı araçlar ağır arazi koşullarında "temsili düşman" hedeflerine saldırı düzenlendiği bildirildi.

TurAz Kartalı Tatbikatı çerçevesinde temsili düşmanın mevzi ve araçlarına atışlar gerçekleştirildi, "senaryo" gereği bazı stratejik noktalar "düşman"dan arındırıldı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasında, Türkiye ve Azerbaycan birliklerinin koordineli hareket etme yönünde üst düzey profesyonellik sergiledikleri ve görevleri kusursuz bir başarıyla nihayete erdirdikleri ifade edildi.

Yorumlar (0)