Duş alan kadını izledi! Maltepe’de tacizciye meydan dayağı

Maltepe’de evinde duş alan kadını pencereden gözetleyen taciz şüphelisi kişi, kadının kocası tarafından caddenin ortasında darp edildi. Taciz zanlısı, öfkeli kocanın ellerini öperek, “Abi ne olur ver elini öpeyim, valla aklım başımda değil, sana yemin ediyorum. Ne olur beni polise verme “diyerek yalvardı.

GÜNDEM 08.06.2022, 16:38 09.06.2022, 11:33
Duş alan kadını izledi! Maltepe’de tacizciye meydan dayağı

Hadise, geçtiğimiz gün sabahın erken vakitlerinde Maltepe’de meydana geldi. Alınan bilgilendirmeye göre apartmanın bodrum katında bulunan dairesinde duş alan bir kadının penceresini zor kullanarak açan taciz şüphelisi şahıs içeriyi izledi. Banyo yapan kadın durumu fark etmesi üzerine evde bulunan kocasına haber verdi. Daireden çıkan öfkeli koca ve taciz şüphelisi kişi arasında kovalamaca meydana geldi.

“Ne olur beni polise verme” diye yalvardı

Yaşanan kovalama sonrasında tacizci şahsı cadde üzerinde yakalayan öfkeli koca, zanlıya tokatlar atarak darp etti. Tacizci adam, öfkeli kocanın ellerini öperek, “Abi ne olur elini ayağını öpeyim, bak valla aklım başımda filan değil, yeminler ediyorum. Abi beni lütfen polise verme abi “diyerek yalvardı. Eşinin tacizci zanlı tarafından gözetlenmesine öfkelenen koca, “Şu lafları bırak, evde ben bulunmasaydım ne olacaktı, eşime mi saldıracaktın. Buradan kıpırdama ağzını yüzünü dağıtırım” şeklinde tepki gösterdi.

Sokak ortasında tekme tokat dövdü

Kocanın polislere haber vermesi üzerine olay yerine ekipler gönderildi. Polis ekiplerinin sokağa ulaşmasının sonrasında öfkeli koca, tacizciden şikayetçi oldu. Bunun üzerine ekipler zanlıyı polis merkezine götürdü. Diğer bir taraftan tacizci kişiye atılan meydan dayağa çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

“Banyo yapan kadını izlemiş, gereken cezalar verilsin”

İlker Kadir Akyayla, “Olay, sabah vakitlerinde yaşandı. Tacizci olduğu belirtilen bir kişi, evde banyo yapan bir kadını dikizlemiş. Kadında ev bulunan kocasına haber vermiş. Kocası da yaşanan duruma öfkelenerek şahsı kovalamış. Tam burada tacizciyi yakalayıp olayın öfkesiyle tokatlarla ve tekmeyle darp etti. Polis ekipleri tacizci adamı götürdü. Yetkililerden tek isteğim var. Bu tacizci gereken cezaları alsın” şeklinde ifade etti.

Yorumlar (0)