Dünyaca ünlü futbolculardan, Filistin'e destek paylaşımları

Paul Pogba, Riyad Mahrez, Ribery, Marega gibi dünyanın futbolunun önemli isimleri, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlar aracılığıyla İsrail’in, Filistin’e yönelik saldırılarını kınadı.

GÜNDEM 11.05.2021, 17:16 11.05.2021, 19:04
Dünyaca ünlü futbolculardan, Filistin'e destek paylaşımları

Dünyaca ünlü futbolcular, Filistin’e yönelik saldırıları, "Şeyh Cerrah'ı koru”, "Özgür Filistin" şeklinde sloganlarla kınayan mesajlar paylaştı.

Pogba, Ribery, Marega, Mahrez…

Paul Pogba, Achraf Hakimi, M. Trezeguet, Franck Ribery, Moussa Marega, Shkodran Mustafi, Riyad Mahrez gibi dünya futbolunun önemli isimlerinin de aralarında bulunduğu birçok futbolcu, İsrail’in işgali altında bulunan Kudüs’teki saldırılara sert tepki gösterdi.

Premier Lig’in dev kulüplerinden Manchester United’ın yıldız futbolcusu Paul Pogba, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, dünyanın sevgiye ve barışa ihtiyacı olduğunu ve herkesin birbirini sevmesi gerektiğini belirtti.

Aston Villa'da’nın Mısırlı yıldız futbolcusu Mahmoud Trezeguet de Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, "Allah'ım sen Filistin'i ile Filistinlileri koru" ifadeleriyle Filistin’e desteğini iletti.

Moussa Marega da Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Filistin’e ve Filistinliler’e desteklerini iletti.
 

Öte yandan Achraf Hakimi, Shkodran Mustafi, Riyad Mahrez ve Franck Ribery gibi isimler de sosyal medyada Filistin için başlatılan etiketlere katılarak İsrail saldırılarına tepkilerini ortaya koydu.

Yorumlar (0)