Dünden bu yana haber yok… Denizli’de kaybolan 2 çocuk aranıyor

Denizli’de dün öğle saatlerinden itibaren kendilerinden haber alınamayan 11 ve 9 yaşlarındaki iki çocuk için arama çalışmaları devam ediyor. 

GÜNDEM 19.07.2022, 09:44 19.07.2022, 10:02
Dünden bu yana haber yok… Denizli’de kaybolan 2 çocuk aranıyor

Çivril ilçesi Kıralan Mahallesi’nde yaşayan 11 yaşındaki Hakkı B. ve 9 yaşındaki Rafet E., dün saat 15.00 itibariyle kayıplara karıştı. Çocuklardan bir türlü haber alamayan aileler, büyük bir panikle ekiplere ihbarda bulundu. Alınan ihbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Çocukları en son gören vatandaşla görüşen ekipler, “Çocuklar serinlemek için kanala girmeye çalışıyordu. Ben durumu fark edince onları bölgeden uzaklaştırdım” yanıtını alınca, çalışmalarını sulama kanalı üzerinde yoğunlaştırdı. 

Çocuklar hala bulunamadı 

Kanala inerek insan zinciri oluşturan sualtı arama kurtarma ekipleri, kayıp çocukların en son görüldüğü noktadan itibaren tüm bölgeyi en ince ayrıntısına kadar aradı. Kanalda bu çalışmalar yürütülürken, AFAD ekipleri de çocukların evinin olduğu bölge ile çevre arazilerde çalışmalarına devam etti. Tüm ilçenin tedirgin bekleyişi sürerken, Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk da olay yerine gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Aralıksız devam eden çalışmalarda henüz çocukların izine ulaşılamadı.



Yorumlar (0)