DSP lideri Aksakal'dan 30 Ağustos mesajı!

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, "Atatürk önderliğinde yedi düvele meydan okuduk, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zafere ulaştık. Heveslerinden vazgeçmek istemeyen emperyalist güçlere karşı verdiğimiz mücadele aynı şekilde devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

GÜNDEM 29.08.2022, 11:53 29.08.2022, 17:59 Hakan Öksüz
DSP lideri Aksakal'dan 30 Ağustos mesajı!

30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili siyasi partilerden mesajlar gelmeye başladı. Büyük Taarruz ile düşmanın vatan topraklarından temizlenmesinin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal'dan da mesaj geldi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yılı ile ilgili mesaj paylaşan Aksakal, "Yedi düvele meydan okuduk, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zafere ulaştık." açıklamasında bulundu.

"Bu mücadele aynı ruhla devam ediyor"

30 Ağustos 1922'de Türk milletinin adeta küllerinden doğduğunu aktaran Önder Aksakal, "Türk vatanı ile ilgili hayaller kuran emperyalist güçleri yenilgiye uğrattık. Heveslerinden vazgeçmek istemeyen güçlere karşı verdiğimiz mücadele aynı şekilde devam ediyor. Mustafa Kemal Atatürk, sadece büyük milletlerin, büyük zaferler kazanabildiğini söylemişti. Kurtuluş mücadelesinin son hamlesi olan Büyük Taarruz'u bu ruhla kazandık. Atatürk'ün idealini gerçekleştirmek için yemin ettik." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)